Notícies

14/11/2020
13 artistes catalans a la programació de SIM São Paulo, el mercat musical més gran d'Amèrica Llatina
13 artistes catalans a la programació de SIM São Paulo, el mercat musical més gran d'Amèrica Llatina

SIM São Paulo retransmetrà a través de la seva plataforma online els concerts de tretze projectes musicals catalans enregistrats amb el suport de Catalan Arts al Mercat de Música Viva de Vic i al Primavera Pro 2020. Una selecció artística presentada pels dos esdeveniments catalans de referència i que reflecteixen la riquesa d'estils, accents i textures que habiten en el gresol de la música catalana.

La Setmana Internacional de la Música de São Paulo – SIM São Paulo – és el mercat musical més gran d'Amèrica Llatina i, des del 2013, ha reunit professionals de tot el món amb una àmplia programació presencial a la ciutat brasilera de São Paulo. En aquesta edició, SIM s’expandeix i es converteix en una plataforma de networking i de contingut en directe durant tot l’any, de la qual l’esdeveniment és una de les accions.

El cap de setmana del 14 i 15 de novembre, SIM São Paulo oferirà 20 hores de concerts de més de 80 artistes d’arreu del món, entre els quals 11 projectes musicals catalans. Aquestes actuacions formen part del Programa de col·laboració realitzat amb la complicitat d'altres entitats i festivals, com el Mercat de Música Viva de Vic i el Primavera Pro, per oferir així un ampli panorama de la nova producció musical.

El diumenge 6 de desembre, SIM São Paulo retransmetrà també els concerts de Carlos Sarduy i Renaldo i Clara presentats pel Mercat de Música Viva de Vic – Catalan Arts.

SIM São Paulo 2020 espera més de 4.000 acreditats del Brasil i d’uns 30 països, a més d’un públic digital de més de 100.000 aficionats a la música de tot el món.

14 nov. 10pm (hora de Brasil) / 15 nov. 02:00 CET
Primavera Pro presenta:

  • Anna Andreu
  • Los Aurora
  • Marialluïsa
  • Joana Gomila
  • Penélope
  • Barbott
  • Kids from Mars
  • La Tiguerita
  • MANS O

15 nov. 6pm (hora de Brasil) / 22:00 CET
MMVV Catalan Arts presenta:

  • Alex Serra & Totidub
  • Queralt Lahoz

6 des. 2pm (hora de Brasil) / 18:00 CET
MMVV Catalan Arts presenta:

  • Carlos Sarduy
  • Renaldo & Clara

 

0 Comentaris

Deixan's la teva opinió

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.