Catalan! Arts

15/11/2018
Open Call per a fotògrafs i artistes visuals - Scapes 2019
Open Call per a fotògrafs i artistes visuals - Scapes 2019

Scapes 2019 és un concurs online sota jurat professional que organitza el portal internacional Art-competition.net anualment. Aquest any es durà a terme el mes de gener.

En aquest concurs busquen i volen interpretacions genuïnes de diferents tipus de paisatges, ja siguin figuratius o abstractes en qualsevol mitjà visual: pintura, fotografia, escultura, collage, dibuix, instal·lació, art digital... que representin la bellesa natural, o la màgia de l’espai que es representa.

Va adreçat a tots els artistes establerts o emmergents majors de 18 anys que vulguin participar-hi.

Condicions:

- Expressar-se sota l’art figuratiu, expressionisme, surrealisme o abstracció

- Per tal de participar s’ha de pagar 20 USD per la primera peça i 10 USD per cada obra extra.

Premis:

1. Primer premi: 1000USD en efectiu. A més, l’artista i el seu treball serà presentat com a artista destacat al web InternationalArtistDirectory.com, que disposa de més de 10.000 compradors. A més, l’obra serà inclosa a la campanya de màrqueting Art Market News, que té 30.000 subscriptors i a les xarxes socials del portal Art-competition.net

2. Segon premi: 250USD en efectiu . A més, l’artista i el seu treball serà presentat com a artista notable al web InternationalArtistDirectory.com, que disposa de més de 10.000 compradors.

3. Tercer premi: 125 USD en efectiu. A més de ser presentats al web InternationalArtistDirectory.com com a winners showcase.

4. Quart premi: 75USD en efectiu. A més de ser presentats al web InternationalArtistDirectory.com com a winners showcase.

5. Cinquè premi: 50USD en efectiu. A més de ser presentats al web InternationalArtistDirectory.com com a winners showcase.

Què cal fer per presentar-s’hi:

Emplenar aquest formulari Link més informació: http://art-competition.net/Contest_Information.cfm?CIP=Scapes_2019

Data límit: 14 de gener del 2019

0

Enviar un comentario nuevo

El contenido de este campo se mantiene privado y no se mostrará públicamente.