Catalan! Arts

Jamie 4 president, gira feliz!

MÚSICA. Jamie, Pablo, Xavi i Borja formen el grup indie rock Jamie 4 president. Aquesta banda que es va formar entre Madrid i Sant Feliu de Guíxols transmeten melancolia i optimisme al mateix temps i deixen entreveure fortes influències del pop dels anys 60 i 90. Després d’alguns mesos deixant-se la pell als escenaris ara afegeixen noves dates a la seva gira feliz!

WEB: jamie4president.bandcamp.com/
Jamie 4 president, gira feliz!
Brighton 64 gira 2018

MÚSICA. Brighton 64, la banda liderada pels germans Gil torna aquest 2018. Fou un grup referent en el territori estatal i català que es va formar a inicis dels anys 80 a Barcelona. El nom fa referència a l’enfrontament entre els mods i els rockers l’estiu del 1964 a Brighton.

WEB:
Brighton 64 gira 2018
INTIMACY – Thomas Noone

DANSA. Formalment, l'últim treball del coreògraf estrella Thomas Noone busca la proximitat al circ: el clown, l'acrobàcia, els depredadors domesticats, el manege i el trapezi li proporcionen la plataforma d'un llenguatge de dansa decididament físic, un segell distintiu dels coreògrafs i dels catalans electorals britànics.

A més d'aquests aspectes externs, també està preocupat per les condicions profundament humanes i l'ambivalència de la nostra existència: qui o què som? Com preservem la nostra humanitat tot i que a penes controlem el nostre animal? Com s'alineen els aspectes egocèntrics dels nostres personatges amb el nostre comportament social? Què sabem de nosaltres mateixos?

WEB: www.thomasnoonedance.com/
INTIMACY – Thomas Noone
DATA: 24 Abril 2018
LLOC: Theater Hameln
WEB SALA: www.theater.hameln.de/
CIUTAT: Hamelin
PAÍS: Alemanya
Insomni- Dudu&Cia

CIRC. Una plaça amb un llit vell, un pallasso llest per anar a dormir. Però les persones, els sorolls, les sorpreses i altres adversitats no el deixaran descansar fins a arribar al Insomni, des d'on iniciarà un viatge poètic, íntim i ple de situacions surrealistes. Nova proposta de Dudu Arnalot. Un espectacle de pallasso gestual que ens convidarà a gaudir d'una experiència simbòlica i única en un ambient acollidor, on el riure acompanyarà al públic en tot moment. .

WEB: www.lamaleta.cat/en/espectacles/insomni-2/
Insomni- Dudu&Cia
DATA: 6 - 8 Abril 2018
LLOC: De Gevleugelde Stad Ieper
WEB SALA: gevleugeldestad.com/
CIUTAT: Ieper
PAÍS: Bèlgica
MeMix, de Cia Claudio Levati

CIRC. Un viatge surrealista, divertit i sorprenent a un món on t’hi voldries quedar i jugar. Un espectacle i un pallasso carregats de rialles, energia i bogeria. Un espectacle que ofereix una divertida i espontània interacció amb el públic. Aquest, passa de ser simples espectadors a convertir-se en part de l’espectacle, oblidant la seva timidesa i gaudint del joc. Des d'un intèrpret professional fins a un assistent de súper-heroi o un actor famós. ELL ÉS EL QUE VOL.

WEB: www.facebook.com/memixshow
MeMix, de Cia Claudio Levati
DATA: 6 - 8 Abril 2018
LLOC: De Gevleugelde Stad Ieper
WEB SALA: gevleugeldestad.com/
CIUTAT: Ieper
PAÍS: Bèlgica
COMPARTIR: facebook twitter digg meneame
Roulettes, de Cia eLe

TEATRE. Ramiro Ramírez, un senyor gran de fils rosegats i rutines inamovibles, surt a passejar com cada tarda des de fa cinc anys. Malgrat les seves dificultats per caminar, la seva obstinació l’empeny a baixar a la plaça de davant de casa seva i a seure al seu banc preferit; el de l’esquerra. Però en Ramiro no sap que avui no és un dia qualsevol. El seu banc està ocupat. Aquest imprevist insignificant als ulls de qualsevol provocarà en ell sentiments d’ira, venjança i vulnerabilitat. El responsable de tot això és l‘Enzo Carbonara, un nen rialler que viu al carrer, sense filtres ni normes. L’ Enzo despertarà en el Ramiro emocions que el portaran a reconciliar-se amb si mateix. Després d’aquesta trobada la seva vida anirà sobre rodes.

WEB: ciaele.wordpress.com/catala/
Roulettes, de Cia eLe
DATA: 6 - 8 Abril 2018
LLOC: De Gevleugelde Stad Ieper
WEB SALA: gevleugeldestad.com/
CIUTAT: Ieper
PAÍS: Bèlgica
COMPARTIR: facebook twitter digg meneame
Informes sobre fires internacionals novembre - desembre 2017
PDF
Informes sobre fires internacionals setembre - octubre 2017
PDF
Informes sobre fires internacionals juliol - agost 2017
PDF
Informes sobre fires internacionals maig - juny 2017
PDF
Informes sobre fires internacionals març - abril 2017
PDF