Notícies

27/04/2017
18 empreses i entitats catalanes participen a la fira Jazzahead de Bremen sota la marca d’internacionalització Catalan Arts
18 empreses i entitats catalanes participen a la fira Jazzahead de Bremen sota la marca d’internacionalització Catalan Arts
  • El Departament de Cultura organitza un estand Catalan Arts que presenta empreses, festivals i institucions catalanes al Jazzahead, el mercat de jazz més important d’Alemanya i un dels més rellevants del món en aquest àmbit
  • El duo català Chicuelo - Mezquida actua dins la programació oficial de la fira

L’edició del 2017 de la fira internacional de jazz Jazzahead! de Bremen acollirà 12 companyies, tres festivals, un programa de ràdio especialitzat en jazz i dues institucions culturals catalanes del 27 al 30 d’abril. La presència catalana a Bremen (Alemanya) es concentrarà a l’estand del Departament de Cultura, organitzat a través de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) sota la seva marca d’internacionalització, Catalan Arts. Amb aquest estand, el Departament de Cultura vol donar un major impuls al sector donant a conèixer les propostes catalanes al públic professional, principalment programadors i responsables de festivals de música.

Les entitats presents a la fira, assisteixen amb l’objectiu d’establir nous contactes que els permetin entrar en el mercat alemany i internacional, o bé reforçar els lligams ja establerts en edicions anteriors. Les companyies catalanes que enguany han confirmat la seva assistència a Jazzahead són: Àngels Mas Music Productions S.L., Associació Cultural Arco y Flecha, Bacana, Balaio Producciones, Black Music ProductionsCentral Art Process, David Pastor Jazz TrumpetDistrijazzFira Mediterrània de ManresaGalbany Produccions/Jazz al Port, Intermusic, Mercat de Música Viva de VicMontuno ProduccionesTarragona Ràdio “Paraula de Jazz”, Taller de MúsicsInstitut Català de les Empreses Culturals i Institut Ramon Llull.

 

Chicuelo - Mezquida al programa oficial del Jazzahead! 2017

El duo català Chicuelo-Mezquida actuarà dins la programació oficial del Jazzahead! a la secció European Jazz Meeting. El concert tindrà lloc el divendres 28 d’abril, a les 22.00h al Kulturzentrum Schlachfthof. Chicuelo - Mezquida és una de les propostes més destacades del panorama actual de la música catalana, al combinar el talent de Juan Gómez Chicuelo, un dels guitarristes flamencs més influents del nostre temps, i el de Marco Mezquida, un pianista inquiet, obert a tota mena d’influències.

També hi actuarà Leo Genovese Trio a la secció Overseas Night. El concert tindrà lloc el dissabte 29 d’abril a les 00:50 hores al Hall 7.1 del Messe Bremen. És la primera vegada que una empresa catalana, en aquest cas Taller de Músics, té l’oportunitat de presentar dues actuacions dels seus representats en un Jazzahead!

Enguany divendres 28 a les 17:00h s’oferirà una recepció amb vins catalans a l’estand, cortesia de la DO Catalunya, amb l’objectiu de fomentar el networking entre els professionals catalans i els delegats internacionals acreditats al Jazzahead!

 

Catàleg d’entitats catalanes a Jazzahead! 2017

0 Comentaris

Deixan's la teva opinió

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.