Notícies

16/05/2017
Catalan Arts al Classical:NEXT 2017
Catalan Arts al Classical:NEXT 2017

La Generalitat de Catalunya a través de Catalan Arts - marca utilitzada per a la promoció internacional de companyies musicals catalanes – assistirà un any mes a Classical:NEXT, la principal trobada professional del sector de música clàssica.

Aquest any, la fira té lloc a Rotterdam del 17 al 20 de maig.

Catalan Arts exhibirà al estand 25 les següents companyies i organitzacions catalanes:

AUPA QUARTET
Delegat: Asier Suberbiola
info@aupaquartet.com
Tel.: +34 635 753 344
www.aupaquartet.com

aupaQUARTET té una base de música clàssica que es troba amb la música del segle XXI a través de dos projectes:
1. SetUp: aupaQUARTET ha gravat el seu primer àlbum, UP, amb composicions originals i amb diferents influències musicals.
2. Beyond the Strings: Un nou projecte on la música rock té l’elegància del Jazz i el Jazz té la força del rock.

CONNEXMUSICA
Delegat: Jordi Puértolas
connexmusica@connexmusica.com
Tel.: +34 636 465 093
www.connexmusica.com
www.facebook.com/connexmusica

Establerts a l’octubre de 2013, connexmusica es una distribuïdora d’Espanya i Portugal especialitzada en música clàssica. Distribueixen CDs i DVDs de gran qualitat de les més prestigioses companyies independents europees. Les principals companyies de distribució són: Hyperion, Onyx, Coro, Signum, LSO, Mariinsky, Dal Segno, Delphian, Channel Classics, Champs Hill, Gimell, Buda Musique, Wrasse, Michael Nyman Records, Tony Palmer DVD, Stone Records, Tritó, L'Auditori.

PER POC PUPPET COMPANY
Delegada Anna Fernández
perpoc@perpoc.com
Tel.: +34 678 439 831
www.perpoc.com
perpoc.blogspot.com

Dirigida per Santi Arnal i Anna Fernández, els quals han treballat junts des de fa 20 anys a la escena internacional creant excel·lents i originals peces. El seu treball, que combina el món de les titelles amb la composició musical, ha estat coproduït amb institucions de renom que inclouen el Gran Teatre del Liceu de Barcelona (The Little Sweep, de Benjamin Britten) i Radio France (Petrushka, de Igor Stravinsky, amb la Orchestre Philarmonique de Radio France, portada per Mikko Franck). Altes mostres del treball desenvolupat per aquesta empresa, amb més de 30 orquestres d’arreu del món són : The Soldier's Tale, by Igor Stravinsky; A Midsummer Night's Dream, by Felix Mendelssohn; Romeo and Juliet, by Sergei Prokofiev; The Nutcracker, by P.I. Tchaikovsky and Peter and the Wolf, by Sergei Prokofiev.

Per a més informació, contacteu amb internacional.icec@gencat.cat

Més informació sobre el sector de la música clàssica a Cataluya

0 Comentaris

Deixan's la teva opinió

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.