Notícies

29/05/2017
Les empreses musicals catalanes tornen a participar al Midem sota el paraigua de Catalan Arts
Les empreses musicals catalanes tornen a participar al Midem sota el paraigua de Catalan Arts

Les empreses musicals catalanes tornen a participar al Midem sota el paraigua de Catalan Arts

Un any més, el Departament de Cultura tindrà, sota la marca d’internacionalització Catalan Arts, un estand al Midem, el mercat internacional de la indústria musical. El Midem, que enguany celebra la seva 51a edició a Cannes, França, del 6 al 9 de juny, acollirà 12 entitats representants del sector català.

Creat el 1967, Midem és la trobada més gran a nivell mundial d’empreses que treballen en el sector de la música. Durant la seva 50a edició, el 2016, el mercat va acollir 4.400 participants provinents de 85 països diferents. En aquests 51 anys, les temàtiques tractades i les inquietuds del sector han anat canviant, per aquest motiu el Midem s’ha anat adaptant i ofereix un programa d’actualitat amb temes com la distribució digital, l’streaming o els drets d’autor a l’era digital.

Durant quatre dies, la fira ofereix als professionals de la música de tot el món, conferències, debats, espais d’exposició, actuacions en directe, trobades de networking i altres oportunitats per ampliar la seva xarxa de contactes internacional, crear vincles amb altres indústries creatives, millorar les seves pràctiques, signar acords i desenvolupar així el seu negoci.

Les companyies catalanes que enguany participaran a la fira a través de l’estand institucional Catalan Arts - Government of Catalonia (número P.3B 7) són deu:

També s’han acreditat a la fira les empreses catalanes Pafata Produccions i Record Play. <!--`-->

Més informació: www.catalanarts.cat

Llibret d’empreses catalanes a MIDEM 2017

0 Comentaris

Deixan's la teva opinió

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.