24/11/2017
Oberta la convocatòria per la International Curator Residency de Fire Station Artists’ Studios de Dublín
Oberta la convocatòria per la International Curator Residency de Fire Station Artists’ Studios de Dublín

A la International Curator Residency de Fire Station Artists’ Studios de Dublín, busquen comissaris d’arts visuals interessats en entrar en contacte amb la creació irlandesa. La duració va de d'una a quatre setmanes a convenir al llarg de 2018.

Els seleccionats rebran 200€ en concepte de despeses, podran allotjar-se a un estudi de treball i vivenda localitzat al nord de la zona metropolitana de Dublín d’1 a 4 setmanes i fer la seva pròpia agenda de visites als artistes residents de Fire Station i altres agents culturals. Se’ls demana, a més:

  • Fer una curta xerrada pública al seu Project Space que es pot fer tant a l’inici com al final de la seva estada i on es poden trobar amb els artistes residents o convidar altres a anar-hi. 
  • Que un cert nombre de les visites a estudis d’artistes siguin als dels que són residents de Fire Station 
  • Que facin un breu informe al acabar la residència perquè ells puguin continuar perfeccionant el seu programa de residències amb assignació econòmica.

Què cal fer per presentar-s’hi:

S’haurà d’enviar a Jennie Guy, Manager of Programme and Operations, amb adreça de correu electrònic projects@firestation.ie, els següents documents:

  • Una carta de presentació que desenvolupe les següents qüestions: “per què estàs interessat en els estudis Fire Station Artist’?”, “què esperes aconseguir participant de la residència?” i especificar el termini en que podries visitar-los al llarg de 2018 (500 paraules per pregunta o secció). 
  • CV (màxim 3 pàgines). 
  • Documentació de suport (un o dos projectes recents).

Data límit: 14/12/17 (es notificarà als seleccionats el 19/1/18)

Més informació

0 Comentaris

Deixan's la teva opinió

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.