05/03/2018
Participa al 9é Busan International Dance Market (BIDAM) 2018
Participa al 9é Busan International Dance Market (BIDAM) 2018

El mercat internacional de dansa de Busan (BIDAM) funciona com una plataforma important per a l’intercanvi regional i la cooperació internacional. BIDAM 2018 tindrà lloc del 12 al 15 d’octubre.

La programació principal del BIDAM inclou delegats internacionals, locals i públics per a incrementar la oportunitat d’entrar en mercats internacionals i expandir les xarxes del món de la dansa. El seu programa especial de 4 dies inclou mostres d’actuacions, trobades de negocis, tallers, fòrums oberts i networking.

BIDAM s’adreça a artistes i companyies de qualsevol tipus de dansa contemporània. Hi haurà dues seccions, la secció 1 per a peces d’entre 15 i 20 minuts i la secció 2 per a peces d’entre 30 i 40 minuts (heu d’escollir quin format de showcase és més convenient per mostrar la vostra peça). Només s’acceptaran peces amb crítiques favorables, no s’acceptaran estrenes. Seran benvinguts treballs de dansa i col·laboracions.

Programa:

  • 12/10 Tallers / Esdeveniment inaugural.
  • 13/10 Muntatge de les actuacions i assaig.
  • 14/10 Showcases: Seccions 1 i 2 / Festa de networking
  • 15/10 Trobades de negocis i consultoria

Condicions:

Els participants es beneficiaran de:

  • Allotjament i dietes per 3 dies (del 12 al 15 d’octubre) només pel coreògraf i els intèrprets.
  • Suport al showcase: teatre i equip tècnic i humà bàsic.
  • Suport de marketing: programa de tallers per a intercanvi internacional i suport creatiu, trobades de negocis i consultories atenent a l’intercanvi i col·laboració internacional, material publicitari de l’edició del BIDAM per a us local i internacional així com fotografies i vídeos del treball participant.
  • Suport posterior: Connexió i networking amb festivals i mercats internacionals i producció i distribució de l’enregistrament en vídeo del showcase presentat. Els costos de transport no s’inclouen en el suport ofert pel festival.

Què cal fer per presentar-s’hi:

S’ha de presentar la proposta emplenant aquest formulari en línia i enviant el vídeo adjunt o mitjançant enllaç de Youtube o Vimeo per correu electrònic a 2016bidam@gmail.com

Més informació 

Data límit: 23 de març de 2018

Resolució de la convocatòria: Els seleccionats s’anunciaran a la pàgina web del BIDAM i es comunicaran via correu electrònic la última setmana de març.

0 Comentaris

Deixan's la teva opinió

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.