06/03/2018
Convocatòria per a participar al MidemLab MIDEM 2018
Convocatòria per a participar al MidemLab MIDEM 2018

Si teniu una empresa emergent de música o una empresa emergent que podria treballar amb el sector musical, presenteu el vostre projecte al MidemLab, la competició de les empreses emergents més prometedores del sector de la música.

La 11ª edició del MidemLab tindrà lloc en el marc del Midem, la fira del sector de la música més important a Europa que se celebra a Canes (França) del 5 al 8 de juny d’enguany. Des del 2008, 217 empreses emergents provinents de 31 països diferents han participat a la competició. Les edicions anteriors han demostrat ser una plataforma per impulsar moltes empreses emergents a ser líders del sector com SoundCloud, The Echo Nest, Kickstarter, BandPage, Songkick, Next Big Sound, entre d’altres.

Condicions d’inscripció

Per participar a la convocatòria, les start-up han de tenir menys de 5 anys de vida, ser independents (no afiliades a cap grup), estar ja al mercat o en versió beta, ser originals, innovadores i tenir vocació internacional.

Les start-up seleccionades obtindran l’acreditació gratuïta i l’oportunitat de fer un pitch a l’escenari del MidemLab. El Midemlab és una bona oportunitat per conèixer nous socis o inversors entre els professionals assistents a la fira, captar fons i donar-se a conèixer internacionalment per portar el projecte al següent nivell.

Premis i reconeixements

Un cop realitzada la sessió de pitchings, el jurat escollirà un guanyador per cada categoria. Cadascun dels guanyadors rebrà:

  • El reconeixement de la indústria com a la start-up més prometedora pel sector de la música
  • Consultories legals gratuïtes de Kima Ventura, Joanna Kirk (Startup Sesame), i Jeff Liebenson
  • Entrades gratuïtes pel Midem 2019
  • Visibilitat mediàtica i la promoció a la comunicació externa del Midem

Inscripció

Per participar en aquesta convocatòria cal que empleneu i envieu el formulari d’inscripció que trobareu a l’enllaç següent: Formulari d’inscripció

Data límit: 21 de març del 2018

0 Comentaris

Deixan's la teva opinió

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.