Notícies

28/03/2018
L’ICEC posa a disposició del jazz català un estand a Jazzahead! la fira internacional de jazz de Bremen
L’ICEC posa a disposició del jazz català un estand a Jazzahead! la fira internacional de jazz de Bremen
  • 18 entitats catalanes participen a la fira internacional de jazz de Bremen, Jazzahead!, que tindrà lloc del 19 al 22 d’abril.

Un total de 18 entitats catalanes entre empreses, festivals, institucions i un programa de ràdio especialitzat en jazz participaran amb l’estand català a Jazzahead!, la fira internacional de jazz que tindrà lloc del 19 al 22 d’abril a Bremen, Alemanya.

La presència catalana a Bremen es concentrarà a l’estand del Departament de Cultura, organitzat per l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), sota la seva marca d’internacionalització, Catalan Arts - Music, que oferirà una imatge conjunta del sector i servirà als professionals com a punt de trobada i de negoci on desenvolupar les seves activitats a la fira amb les màximes facilitats.

A més, amb l’objectiu de fomentar el networking entre els professionals catalans i els delegats internacionals acreditats a la fira, s’oferirà una recepció a l’estand català divendres 20 a les 18:00h.

Amb aquesta iniciativa es vol ajudar al sector del jazz de Catalunya a accedir al mercat alemany i internacional, reforçar els lligams entre professionals, i donar a conèixer les propostes catalanes al públic professional, principalment programadors i responsables de festivals de música.

En els últims anys, el jazz català ha aconseguit fer-se un lloc com a referent per als programadors alemanys, gràcies entre altres a la participació de companyies catalanes a Jazzahead! Bremen. Tant en l'edició del 2017, com en els anys anteriors, la fira ha comptat amb una presència important d’empreses catalanes, amb produccions artístiques que després han girat amb èxit per Alemanya i Europa.

Les empreses catalanes que enguany han confirmat la seva assistència a Jazzahead són:

Fires i esdeveniments:

Institucions:

Mitjans:

Així mateix, se seguirà promocionant el jazz fet a Catalunya amb el recopilatori Jazz from Catalonia 2017 disponible en format digital a través de diversos canals de streaming com Spotify, Deezer o Napster.

Consulta el catàleg de les empreses catalanes presents al Jazzahead! 2018

0 Comentaris

Deixan's la teva opinió

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.