18/05/2018
Artroom Fair London 2019 ha obert convocatòria per presentar obres individuals
Artroom Fair London 2019 ha obert convocatòria per presentar obres individuals

Artrooms Fair London és la fira internacional d’art contemporani per artistes independents que destaca les tendències artístiques d’arreu del món. L’any 2019 la fira tindrà lloc de l’11 al 13 de gener al Melia White House de Londres. La fira ha obert convocatòria per artistes independents per la seva cinquena edició.

Artrooms és la primera fira internacional d’art contemporani que ofereix espais d’exhibició gratuïts per artistes independents, innovant la manera en què artistes i compradors es troben. És una oportunitat única per compartir la teva visió, conèixer col·leccionistes, curadors i ser conegut per galeries. En la pròxima edició de l’Artroom Fair London els artistes exhibiran dins les habitacions de l’hotel per transformar-se en els seus propis estudis íntims i creatius.

A causa del gran nombre d’artistes estrangers interessants per Artrooms Fair, però amb dificultats per cobrir les despeses de transport i allotjament i, considerant també als artistes emergents que encara no tenen un portafolis ampli per mostrar al públic, Artrooms Fair, com a novetat, ha decidit crear una convocatòria per presentar una única obra.

Com funciona?

  • Els artistes envien 1 sol·licitud per 1 treball i, si són seleccionats, no caldrà que assisteixin a la fira
  • Si vols participar, t’has de registrar a través d’aquest enllaç i pagar una tarifa de sol·licitud de 50 £ a través de la pàgina web
  • Quan hagis realitzat el pagament, Artrooms serà notificat i es posarà en contacte amb tu via correu electrònic:

- Hauràs de completar la secció “Project”. Aquí hauràs de descriure la teva instal·lació i els requisits tècnics. Aquesta és la part més important de la teva aplicació.

- Et demanaran una breu biografia, llista d’exposicions i 1 imatge del teu treball. Si estàs treballant en un nou projecte, pots carregar una imatge d’un treball anterior (les imatges no poden superar els 2MB i han de tenir una resolució de 72ppp)

Informació addicional

  • Totes les mides són acceptades
  • Les obres seleccionades s’exhibiran a les àrees comunes de l’hotel
  • Durant l’etapa del concurs l’artista no es promocionarà a través de les plataformes de l’Artroom Fair. Si l’artista resulta seleccionat, aquest es trobarà a la seva web i serà promocionat a través de les xarxes socials de la fira
  • En el caso de ser seleccionado, seràs responsable d’organitzar i pagar l’enviament i recol·lecció del teu treball

Si necessites més informació, pots enviar un correu electrònic a: application@art-rooms.org

Més informació

Data límit: 31/05/2018

0 Comentaris

Deixan's la teva opinió

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.