02/07/2018
Festival Mondial du Cirque de Demain. Del 31 de gener al 3 de febrer del 2019
Festival Mondial du Cirque de Demain. Del 31 de gener al 3 de febrer del 2019

La 40ª edició del Festival Mondial du Cirque de Demain tindrà lloc del 31 de gener al 3 de febrer del 2019 a París (França). Durant quatre dies es presentaran 24 artistes seleccionats d'entre les més de 1000 propostes que normalment es reben. Actualment, l’organització té obert el procés de selecció de talents individuals i únics d'arreu del món al qual s'hi poden presentar espectacles tant de circ clàssic com de circ contemporani.

La convocatòria està oberta als majors de 16 i menors de 25 anys (menys de 30 anys pels clowns). Els artistes majors de l’edat requerida poden també ser acceptats però s'han de justificar bé les raons perquè el jurat accedeixi a fer una excepció. Per exemple, alguns dels arguments poden ser que els artistes hagin començat la seva formació tard, o que per les exigències de l'actuació es requereixi un període llarg de preparació. Els artistes menors de 16 anys també poden participar excepcionalment al festival si la resta de participants de la companyia tenen l’edat mínima requerida.

Les candidatures poden ser rebutjades en el cas que hagin participat a altres festivals de circ. Els artistes que ja hagin participat al festival s’hi poden tornar presentar amb la condició que sigui en una disciplina diferent.

Formulari d'inscripció

Més informació

Data límit: 15/10/2018

0 Comentaris

Deixan's la teva opinió

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.