Notícies

08/10/2018
L’ICEC acompanya el sector del videojoc català cap a la Barcelona Games World
L’ICEC acompanya el sector del videojoc català cap a la Barcelona Games World

L'Institut Català de les Empreses Culturals tornarà a tenir un stand al saló internacional per donar suport al sector català de l'oci interactiu i, per primer cop, oferirà durant les setmanes prèvies un itinerari informatiu centrat en l'accés a fires per a empreses de videojocs.

Des del 29 de novembre i fins el 2 de desembre es celebrarà la tercera edició de la Barcelona Games World, la principal fira del sector dels videojocs dins de l’Estat Espanyol i uns dels esdeveniments especialitzats en l’oci interactiu de referència al sud d’Europa.

Aquesta edició es traslladarà des del seu tradicional espai a la Fira Montjuïc cap al recinte firal Gran Via, on, durant quatre dies, el pavelló central s’omplirà amb les principals marques del sector, conferències amb ponents internacionals de primer nivell, competicions d’e-Sports i una reforçada zona de negocis.

Un any més, l’Institut Català d’Empreses Culturals (ICEC) serà present a la fira, on posarà a disposició de les empreses de videojocs catalanes un estand de 208m2 situat a un lloc d’excepció i, a més a més, donarà serveis per millorar la seva visibilitat amb la marca d’internacionalització de les empreses creatives: Catalan Arts – Video Games.

Per fer més eficient la presència de les empreses catalanes a la Fira, l’ICEC, mitjançant el Servei de Desenvolupament Empresarial (SDE) i l’Àrea de Cultura Digital, organitzarà durant les setmanes prèvies al Barcelona Games World tres sessions formatives adreçades a desenvolupadors, productors, responsables de comunicació, gestors i, en general, qualsevol professional del sector dels videojocs que tingui la responsabilitat d’elaborar i portar a terme els plans d’empresa i de màrqueting del seu estudi o defensar el projecte davant d’inversors i publishers.

La gran novetat dins l’apartat professional serà la Games Startup Competition, competició organitzada conjuntament entre Barcelona Games World i GameBCN, la incubadora de videojocs promoguda per l’ICEC, l'Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) i el Canòdrom Parc de Recerca Creativa. Un jurat d’experts seleccionarà 12 projectes internacionals que rebran com a premi un estand a la zona professional del saló i accés al programa de networking i finançament. Els projectes presentats seran dins de les categories mobile games, PC games, console games i virtual experiences.

Apunta't! 

- Si ets un estudi de videojocs català i vols estar present a la Barcelona Games World 2018, clica aquest enllaç per conèixer les avantatges d’estar a l’estand de Catalan Arts – Video Games i per a inscriure't. 

- Si desitges més informació sobre l’itinerari formatiu i com apuntar-te, entra en el següent enllaç: Level up: accés a fires per a empreses de videojocs.

0 Comentaris

Deixan's la teva opinió

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.