28/01/2019
Open Call per fer una residència de creació al sud de Grècia
Open Call per fer una residència de creació al sud de Grècia

Between the Seas – Festival d’Arts Performatives del Mediterrani - en col·laboració amb l'espai cultural Kymothoi, convida artistes mediterranis a passar una setmana de residència a la ciutat medieval mediterrània de Monemvasia, a la Grècia meridional, per treballar i desenvolupar el seu projecte.

L’objectiu de la residència BTS és enriquir la vida cultural local d'una manera sostenible i defensar l'intercanvi internacional més enllà dels centres urbans. En aquest context, els artistes que facin la sol·licitud han d’estar interessats en interactuar i compartir amb la comunitat local i alhora estar oberts a permetre que el paisatge inspiri el seu treball i procés creatiu.

Between the Seas és una organització d'arts escèniques que opera a Atenes (Grècia) i Nova York (EUA), dedicada a la presentació i promoció de l'actuació mediterrània contemporània.

L’Open Call es durà a terme entre el 30 d’agost i el 23 de setembre del 2019 a Monemvasia, Grècia. Durant aquests dies es podrà triar una residència a triar en aquesta franja temporal.

Busquen creacions inspirades en el Meditarrani d’artistes emergents i establerts al Mediterrani, o artistes de tot el món (en temes, estils performatius i tradicions, qüestions sociopolítiques, etc) que treballen en el camp de la dansa, teatre, música, titelles, dramatúrgia i traducció o guió teatral.

Condicions:

Què ofereixen BTS i Kymothoi:

• Espai totalment equipat per a assaigs

• Allotjament (en habitatge compartit) per a 7 nits

A càrrec de l'artista:

• Transport aeri i transport local (Atenes-Monemvasia i tornada)

• Despeses diàries

Durant la residència els artistes seran convidats a explorar la regió i comprometre's amb la comunitat local oferint activitats com debats, tallers i actuacions. Al final de la residència, els artistes presentaran el seu treball en públic.

Què cal fer per presentar-s’hi:

Enviar a betweentheseasfestival@gmail.com amb tema: BTS Residency.

1. Carta de presentació – intencions de cara a la residència

2. Una descripció del projecte en què planegeu treballar durant la residència (especifiqueu en quina etapa de desenvolupament del projecte esteu i com la residència ajudarà a portar-la al següent pas)

3. Una proposta sobre un taller / seminari / classe que vulgueu oferir a la comunitat local o suggeriments / idees sobre com us agradaria involucrar-vos amb la comunitat local

4. Una proposta d'actuació pública al final de la residència (pot ser el projecte treballat durant la residència o un projecte diferent que s’hagi desenvolupat prèviament)

5. Mostres del treball i biografies dels artistes participants

6. S'aplicarà una tarifa de sol·licitud de 15 euros a pagar online: https://www.paypal.me/BTSfestival/15

Més informació

Per a consultes escriure a: betweentheseasfestival@gmail.com.

Data límit: 1 de març de 2019

0 Comentaris

Deixan's la teva opinió

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.