13/02/2019
Open Call per participar al M1 Singapore Fringe Festival 2020
Open Call per participar al M1 Singapore Fringe Festival 2020

M1 Singapore Fringe Festival 2020 és un festival internacional multidisciplinari de teatre, dansa, arts visuals i art pluridisciplinari que es centra en l’art contemporani de temàtica social que es realitzarà a Singapur del 8 al 19 de gener del 2020.

L’ organització del festival convida a considerar el poema d'Anne Lee Tzu Pheng, My country my people, per respondre a la convocatòria.

Què uneix veritablement a un poble o un país? Es pot unir només a costa d'excloure altres persones? Com es pot integrar una persona realment? Quin és el cost i el procés d'aquesta unitat?

Les propostes que es presentin a la convocatòria han d’estar relacionades i treballar tractant temàtiques socials que reflexionin sobre la situació actual global: Era Trump, Brexit, migracions, fissures polítiques, assimilació cultural, integració social... Es demanen propostes que es centrin a abordar possibles solucions, accions de solidaritat i altres experiències.

Condicions:

- En general, el Festival ofereix un honorari per artista de 1.000 SGD (650 EUR aprox) per a produccions amb almenys dues actuacions. Per a treballs en altres condicions l’honorari serà revisat.

- Normalment el festival programa de dues a tres actuacions per companyia

- El festival no es fa càrrec de les despeses per transport però ajudarà al procés de Visat per aquells artistes confirmats.

- L’allotjament sí que va a càrrec de la organització

- El festival s’ocuparà de la promoció i màrqueting de l’espectacle.

- El festival apunta que l’esdeveniment serà una experiència de networking per a possibles col·laboracions futures i projecció internacional.

Per a possibles dubtes, consulteu a: info@singaporefringe.com

Què s’ha de fer per presentar-se: Seguir les instruccions i omplir el formulari que trobareu en aquest enllaç

Més informació

Data límit: 1 de març del 2019 (a les 00h de Singapur)

0 Comentaris

Deixan's la teva opinió

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.