Notícies

07/03/2019
L’ICEC posa a disposició del sector del llibre un estand a la London Book Fair
L’ICEC posa a disposició del sector del llibre un estand a la London Book Fair

• La London Book Fair, una de les fires del llibre més prestigioses del panorama internacional, tindrà lloc del 12 al 14 de març a Londres.

• La iniciativa s’emmarca en la línia d’accions que el Departament de Cultura duu a terme per impulsar la literatura catalana i la internacionalització del sector editorial amb la marca d’internacionalització Catalan Arts – Books.

L’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) posa a disposició de les empreses i professionals del sector del llibre de Catalunya un estand a la London Book Fair, una de les fires del llibre més prestigioses del panorama internacional que tindrà lloc del 12 al 14 de març a Londres. L’estand identificat amb la marca d’internacionalització de l’ICEC, Catalan Arts - Books, estarà ubicat al Hall 7 de la fira amb el número 7G50A, al costat de l’estand de l’Institut Ramon Llull, i servirà com a punt de trobada i de negoci on desenvolupar amb les màximes facilitats les activitats de les empreses i professionals catalans presents a la fira.

Amb 48 anys de trajectòria, la London Book Fair es considera el certamen del llibre més important de primavera en el calendari editorial internacional. La fira és exclusivament professional i amb un marcat caràcter comercial, especialitzada en la venda de drets.

La participació d’editorials i agents literaris catalans en aquesta fira s’emmarca en la línia d’accions que el Departament de Cultura duu a terme per impulsar la literatura catalana i la internacionalització dels editors en aquest àmbit. Amb aquest objectiu, el Departament de Cultura assisteix regularment a les grans cites professionals del sector del llibre, en particular a la Fira de Fira del Llibre de Frankfurt (Alemanya), la Fira Internacional del Llibre de Guadalajara (Mèxic), a la Fira del llibre infantil i juvenil de Bolonya (Itàlia) i la London Book Fair (Regne Unit).

La literatura catalana també es farà visible a la Fira amb dues taules al recinte firal amb els l’agent Bernat Fiol i l'escriptor Albert Forns. Aquest últim participarà el 13 de març a les 11:30 en el seminari A Different Window onto the World. Indigenous Language Literature, Identity and Translation in Scotland, Wales and Europe.

Per la seva banda el mateix dia a les 16:45, Bernat Fiol participarà en el seminari Translating Affinities: Catalan and English Contemporary Literary Exchange en el Centre de Traducció Literària.

Més informació: www.icec.gencat.cat  / www.llull.cat

0 Comentaris

Deixan's la teva opinió

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.