14/11/2019
Obert el període d'inscripció per la convocatòria d'artistes per a l'EXIB MÚSICA
Obert el període d'inscripció per la convocatòria d'artistes per a l'EXIB MÚSICA

L'Expo-Mercat de la Música Iberoamericana a Europa (EXIB Música) ha obert el període d’inscripció per als artistes que vulguin presentar les seves propostes.

Aquells que vulguin participar al festival hauran de fer una proposta a través de la pàgina web d’EXIB Música.

El Festival, que es celebrarà del l’11 al 13 de juny del 2020 a Setúbal (Portugal), és una gran oportunitat com a porta d’entrada al mercat europeu de la Música Iberoamericana.

Els mercats i fires que s’estableixen els dies que es celebra el festival son una cuna de talents, negocis, col·laboracions artístiques, possibilitats de circulació, informació, debats sobre temes d’interès i molt més.

EXIB és una trobada per a professionals de la indústria musical i un lloc on es generen grans accions de col·laboració. També és una fira especialitzada en música iberoamericana, lo qual permet implementar totes les accions relacionades amb una firamusical i aquelles que estan exclusivament dirigides a la difusió i circulació de les músiques independents de Llatinoamèrica, Espanya i Portugal.

A més, EXIB Música es desenvolupa des del compromís pel foment de la cooperació de la gestió musical independent d’Iberoamèrica amb la resta del món.

Revisa els termes i condicions per presentar la proposta.

Emplena aquest formulari amb les teves dades i la teva proposta.

Data límit: 17 de novembre

0 Comentaris

Deixan's la teva opinió

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.