08/01/2020
Oberta la convocatòria per participar a Outonalidades 2020, el circuit portugués de música en viu
Oberta la convocatòria per participar a Outonalidades 2020, el circuit portugués de música en viu

S'obren les inscripcions per participar en la 24à edició del circuit portugués de música en viu OuTonalidades, que es celebrarà del 21 de setembre del 2020 al 21 de març del 2021 a Portugal.

Les incripcions estan oficialment obertes per a grups de qualsevol gènere musical i també es permet la participació de grups de fora de Portugal que puguin establir un intercanvi amb el circuit tant de manera directa, oferint els seus mitjans, com amb col·laboracions amb altres organizacions, acollint concerts de grups portuguesos al seu país.

Els grups que es donen d'alta per primera vegada han de crear un compte d'usuari a la pàgina d'Orfeu.

Els grups que ja estiguin registrats de les anteriors edicions, han d'accedir a la plataforma amb el compte creat anteriorment i actualitzar les dades. 

-El circuit cobra 20 euros com a cuota d'inscripció.

-En el cas dels grups estrangers, hauran d'emplenar els detalls de la proposta d'intercanvi (dates, lloc, contacte i condicions d'acollida d'un grup portugués).

-Per qualsevol dubte, podeu posar-vos en contacte amb el circuit amb el següent mail: outonalidades@dorfeu.pt o utilitzant el formulari de la plataforma online.

 

Data límit per inscriure's: 31 de gener

 

 

 

0 Comentaris

Deixan's la teva opinió

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.