13/02/2020
Convocatòria oberta per la competició d’arts audiovisuals 2020
Convocatòria oberta per la competició d’arts audiovisuals 2020

El premi Ars Electronica és la competició d’arts, tecnologia i societat més prestigiosa del món. Els guanyadors optaran als Golden Nica Awards, premis de fins a 10.000 € a cada categoria. També es projectaran els treballs guanyadors a l’Ars Electronica Festival del 9 al 13 de setembre 2020.

Per participar en el premi d’Ars Electronica t’has de registrar en línia i lliurar tota la informació necessària. La inscripció es completa i queda registrada oficialment a la competició només si tota la informació ha està emplenada i finalitzada en línia. Rebràs una confirmació de la teva participació per mail tan aviat com els hi arribi els documents requerits.

Si voleu podeu inscriure un projecte al premi STARTS i al Prix Ars Electronica (animació amb l’ordinador, art interactiu i comunitats digitals) al mateix temps. Per ser considerat per tots dos premis, presenta el teu projecte a la categoria concreta de Prix Ars Electronica i a l’espai corresponent al final del formulari confirma que el projecte també el vols presentar al premi STARTS. Els participants que s’hagin registrat al Prix Ars Electronica també poden fer servir aquest compte pel Premi STARTS.

• Un projecte pot participar en dos premis al mateix temps però només es pot registrar en una categoria. Així mateix, un artista pot lliurar més d’un projecte.

• Es demana als participants que no lliurin els projectes originals perquè el material lliurat no es pot tornar.

• A més a més dels detalls i les regles pel registre general hi ha regles especials que afecten a cadascuna de les categories individuals.

• Si la teva inscripció rep un premi o una menció honorífica, el teu material es farà servir per el catàleg, DVD (CD) i per a la pàgina web Ars Electronica (vegeu drets) així que et demanem de preparar bé la teva foto i text.

• No poden participar els treballadors dels organitzadors, sponsors, caps del Prix Ars Electronica o membres que treballen amb les categories establertes o atorgades.

• Si envies informació addicional relacionada amb la teva participació per correu postal, envieu-la per correu electrònic abans del termini de presentació (la data de la publicació és determinant) a: Ars Electronica Linz GmbH & Co KG, Ars-Electronica-Straße 1, 4040 Linz, Austria, Code: Prix “Category (ex. Computer Animation)”.

Més informació

Preu per participar-hi: gratuït

Data límit: 2 de març 2020

E-Mail: prix@ars.electronica.art

0 Comentaris

Deixan's la teva opinió

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.