19/07/2020
Convocatòria europea "Finances, aprenentatge, innovació i patents per a les indústries culturals i creatives - tercera fase (FLIP per a ICCs 3)"

El projecte pilot Flip for CCIs (Finances, Aprenentatge, Innovació i Patents per a les Indústries Culturals i Creatives), cofinançat per la DG Educació, Joventut, Esport i Cultura de la Comissió Europea, ha obert la convocatòria per a la seva tercera fase, FLIP for CCIs-3.

Té per objectiu ajudar les CCIs a respondre a l’actual crisi del Covid-19 i a crear les estructures de resistència necessàries per tal de minimitzar possibles futurs impactes. Al mateix temps, pretén incentivar el treball intersectorial, fomentant l’intercanvi i la col·laboració entre els diferents components del projecte.

La convocatòria, que s’espera que comenci a principis del 2021, té una durada estimada de 28 mesos i una dotació pressupostaria de 1.5M d’euros, que es dedicarà a un sol projecte. Està adreçada a organitzacions sense ànim de lucre (privades o públiques); institucions públiques; organitzacions internacionals; universitats i institucions educatives; centres de recerca o entitats amb ànim de lucre.

Per ser elegible, la proposta ha de ser presentada per un consorci format per almenys 5 entitats legals de diferents països elegibles.

Data límit: 4 d’agost de 2020

Més informació

0 Comentaris

Deixan's la teva opinió

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.