19/07/2020
Convocatòria per a participar a Rencontres Internationales Paris/Berlin 202
Convocatòria per a participar a Rencontres Internationales Paris/Berlin 202

L’esdeveniment Rencontres Internationales Paris/Berlin, dedicat a la creació contemporània en el sector de l’audiovisual, obre la convocatòria per a la seva propera edició que tindrà lloc a París al mes de febrer de 2021. L’objectiu principal d’aquesta trobada és poder apropar al públic una programació internacional inèdita que reuneixi obres tant d’artistes reconeguts en l’escena internacional com de joves artistes i directors.

Qualsevol persona o organisme pot presentar un o més treballs en aquesta convocatòria, la qual està oberta a cinema, vídeo contemporani i multimèdia (VR, AR, XR art, etc.). No hi ha cap restricció ni de durada ni de gènere. D’altra banda, però, tots els projectes que es presentin han hagut de ser produïts durant els últims dos anys, i no poden haver estat mostrats públicament a París o a la regió d’Île-de-France.

Per a presentar-se a la convocatòria, cal fer-ho a través del web de l'esdeveniment.
Hi ha dues opcions per a presentar les propostes: una íntegrament en línia, i una altra per correu convencional. És obligatori seleccionar-ne només una.

Més informació

Data límit: 31 de juliol de 2020

Per a més informació, podeu contactar-nos enviant un correu electrònic a paris.icec@gencat.cat (Eva Colom).

0 Comentaris

Deixan's la teva opinió

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.