Notícies

15/12/2010
Barcelona, A Coruña, Londres i Tokyo, cites de Sónar 2011
Barcelona, A Coruña, Londres i Tokyo, cites de Sónar 2011

Sónar 2011 es celebrarà a Barcelona els dies 16, 17 i 18 de juny en els espais habituals de Sónar de Día (CCCB i MACBA) i Sónar de Nit (L'Auditori i Fira Gran Via).

La 2a edició de Sónar Galicia es celebrarà els dies 17 i 18 de juny de 2011 a A Coruña. Sónar Galícia tornarà el pròxim any per celebrar-se de forma simultània al festival de Barcelona. Sónar consolida així la seva segona seu a EXPOCoruña després d'una reeixida primera experiència de desdoblar el festival a dues ciutats diferents en un mateix cap de setmana.

Sónar també recalarà a Londres el 19 de març a la sala Roundhouse per celebrar-hi la 6a edició de "A Taste of Sónar". L'esdeveniment presenta cada any un avançament de la programació del festival de Barcelona.

Els dies 1, 2 i 3 d'abril, Tokyo serà la següent parada prèvia a Sónar 2011. Després de cinc anys d'absència, Sónar torna al Japó per a la celebració de la 4a edició de SonarSound Tokyo. L'esdeveniment se celebrarà a la sala ageHa / Studio Coast i desembarcarà amb més de 20 artistes durant les seves tres jornades.

0 Comentaris

Deixan's la teva opinió

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.