Notícies

23/03/2010
Conferència internacional a la Mostra, Igualada
Conferència internacional a la Mostra, Igualada

Del 14 al 18 d’abril es celebra La Mostra – Fira de teatre infantil i juvenil, el mercat d’arts escèniques per a tots els públics que té lloc anualment a Igualada. En l’edició d’enguany, Catalan! Arts torna a col•laborar amb la fira en la jornada ‘Teatre i públic jove’. Dins aquesta sessió comptarem amb la presència de Roger Deldime i Jeanne Pigeon (fundadors de La Montagne Magique de Brussel•les), Paco Flor (del Teatro Chapí de Villena), Montserrat Peñarroya (de l’Agència GEA Internet Project Consulting), Cristina Navarro (de l’Aula de Teatre de Mataró), i Berta i Clara Pons (de la companyia Brodas).

L’objectiu principal de La Mostra és la difusió de les millors produccions catalanes de teatre infantil i juvenil per tal de proveir la programació dels municipis del territori de parla catalana. No obstant això, La Mostra dedica també atenció a una selecció del millor teatre infantil i juvenil de la resta de l’Estat i d’altres àmbits europeus.

Per tot això, La Mostra s’ha convertit en un punt de trobada excel•lent per als professionals del sector – tant per a l’exhibició com per a la compravenda d’espectacles – i alhora en una gran ocasió per gaudir en família dels millors espectacles per a tots els públics.

Consulta la programació de La Mostra – Fira de teatre infantil i juvenil 2010 i descarrega’t el formulari d’inscripció.

0 Comentaris

Deixan's la teva opinió

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.