Notícies

23/04/2010
Nova edició de la Guia de fires, festivals i mercats internacionals
Nova edició de la Guia de fires, festivals i mercats internacionals

Per tercer any consecutiu, us tornem a presentar la Guia de fires, festivals i mercats, una publicació que té com a objectiu acompanyar les empreses culturals de Catalunya en el seu procés de creixement internacional. Aquest llibre només pretén ser un ingredient més en l’estratègia compartida d’internacionalització, una eina per ajudar les empreses a trobar les parcel•les d’èxit més plausibles en els mercats exteriors.
Les dues edicions anteriors de la guia van despertar un gran interès entre les empreses catalanes que desenvolupen activitats internacionals, i per això en aquesta tercera edició la guia segueix el mateix esquema que en les edicions precedents, amb algunes millores.
S’ha decidit afegir a les fitxes elaborades per les oficines de l’ICIC sobre totes les fires que visiten (ja sigui amb un estand o en prospecció) les valoracions que les empreses fan de les fires on assisteixen, en cas que coincideixin. En segon terme, s’ha decidit simplificar la informació relativa a l’organització de la fira, remetent únicament al web de l’esdeveniment o, si s’escau, al web de l’entitat o empresa responsable d’aquest.
La guia segueix comptant amb unes pàgines al final de cada capítol sectorial que recullen les opinions de totes les fires on hi ha assistit empreses catalanes amb el suport de l’ICIC.
Esperem que aquesta Guia de fires, festivals i mercats internacionals 2010 segueixi servint a aquest objectiu comú d’internacionalització dels sectors culturals de Catalunya, i us  convidem a enviar-nos els vostres comentaris, tant sobre el propi llibre com sobre les fires, festivals i mercats no inclosos en la guia que considereu interessants. La vostra opinió és clau per dissenyar les línies d’actuació de l’ICIC, i ens servirà per millorar les nostres accions d’internacionalització de la indústria cultural catalana.

Envia’ns un correu i demana la teva còpia!

0 Comentaris

Deixan's la teva opinió

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.