02/11/2015
Convocatòria oberta per participar al Dancescreen 2016
Convocatòria oberta per participar al Dancescreen 2016

El Dancescreen és un dels festivals de vídeos de dansa de més prestigi a nivell internacional organitzat per l'IMZ (International Music + Media Center) de Viena.

L'esdeveniment tindrà lloc a Londres del 9 al 12 de juny de 2016 en el marc del festival FRAME, organitzat per la cèlebre companyia de dansa i productora de documentals Ballet Boyz, també coneguda per explorar el nexe entre dansa i vídeo. Dancescreen incorpora un festival de cinema obert al públic, un concurs, presentacions de projectes i un ampli programa de presentacions i projeccions. En aquest sentit, es tracta d’una bona plataforma de diàleg per a directors de cinema, tant per a directors novells com consolidats, coreògrafs, comissaris d’altres festivals, institucions artístiques, distribuïdors i per a la indústria televisiva internacional.

De cara a l’edició del 2016, directors de cinema, coreògrafs, ballarins, productors, distribuïdors i televisions tenen l’opció d’enviar pel·lícules basades en el tema de la dansa. Aquestes han d'haver estat produïdes a partir del juny del 2013 i no es poden haver presentat prèviament al Dancescreen. 

Les propostes poden estar subscrites a una de les següents categories:
a) Retransmissió en vídeo d’una actuació en directe
b) Coreografia ideada per pantalla (films de fins a 5 o 15 min i més llargs de 15 min).

S’atorguen premis al “Millor film”, “Millor film d’estudiant” i enguany s’estrena el guardó “Premi a la innovació tècnica”.

Data límit: 31 de gener de 2016

» Més informació « 

0 Comentaris

Deixan's la teva opinió

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.