11/12/2015
Convocatòria "Coneix el circ i les arts de carrer d'un altre país"
Convocatòria "Coneix el circ i les arts de carrer d'un altre país"

CASA és un programa amb suport europeu, pilotat per cinc organitzacions culturals: MiramirO (Bèlgica), SirkusInfo Finland (Finlàndia), Cirqueon (República Txeca), FiraTàrrega (Catalunya) i Subtopia (Suècia).

Una de les activitats més destacades del projecte és la convocatòria oberta per participar a un viatge exploratori de 7 dies per conèixer el context del circ i les arts de carrer de Bèlgica, la República Txeca, Finlàndia o Suècia.

El programa té com a objectiu identificar oportunitats de treball, ajudant els professionals a accedir als mercats internacionals, i fer noves connexions mitjançant el desenvolupament dels seus coneixements en diferents contextos culturals i entorns artístics, augmentant així les seves competències i habilitats (inter)culturals.

Aquesta convocatòria està oberta a tots els professionals de les arts escèniques, especialment vinculats a les arts de carrer i el circ i, sobretot, aquells interessats en el desenvolupament de públics i aspectes de màrketing i comunicació (els focus del projecte).

El projecte pagarà als seleccionats el viatge, estada i totes les despeses durant 7 dies.

» Descarrega tota la informació sobre la convocatòria "Coneix el circ i les arts de carrer d'un altre país" «

Data límit: 1 de febrer de 2016

0 Comentaris

Deixan's la teva opinió

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.