26/04/2016
Claus d'accés als mercats musicals internacionals: Països nòrdics
Claus d'accés als mercats musicals internacionals: Països nòrdics

El Departament de Cultura, a través de l'SDE i l'Àrea de Mercats (Creative Catalonia) col·labora amb el MVLab (Mercat de Música Viva de Vic) en l'organització d'unes jornades de treball sobre les estratègies promocionals i de contractació per accedir al mercat musical dels països nòrdics (Noruega, Suècia, Finlàndia i Dinamarca).

Les jornades, que tindran lloc els dies 5 i 6 de maig a l'Arts Santa Mònica (Les Rambles, 7), estan dividides en dos grans blocs:

  • Dijous 5 de maig: Sessions teòriques amb la participació dels principals responsables de festivals, agències, xarxes i empreses del sector musical dels Països Nòrdics.
  • Divendres 6 de maig: Sessió d'speed meetings per contactar amb bookers, directors de festivals i de sales de música d'aquests països.

Objectius:
Donar a conèixer la realitat actual del mercat musical de Noruega, Suècia, Finlàndia i Dinamarca a les empreses catalanes. Oferir una visió general a partir de l’experiència dels diferents agents que el conformen, des de festivals, sales de concerts i associacions, passant per empreses de management i agències de booking. Facilitar que les empreses catalanes entrin en contacte amb els seus homòlegs del nord d'Europa i els puguin presentar propostes artístiques susceptibles de ser programades en aquests països, així com afavorir l’intercanvi professional.

Públic:
Professionals del sector musical català: empreses de management, directors de sales de música, de festivals i d’espais públics, bookers, agents i promotors.

Preu:
El preu d'inscripció és de 20 euros. No obstant, des de l'SDE s'ofereix la inscripció a un preu promocional de 15€. El codi de descompte és: SDE0516

» Programa complert «

» Inscripcions «

0 Comentaris

Deixan's la teva opinió

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.