Notícies

03/05/2016
Primera edició de MIRA a Berlín amb el support de Creative Catalonia
Primera edició de MIRA a Berlín amb el support de Creative Catalonia

• El festival de música, arts visuals i tecnologia es durà a terme l’11 de juny a la Funkhaus Berlín

• Creative Catalonia és el programa d’internacionalització de la indústria cultural i creativa del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

El festival MIRA prepara la seva primera edició a Berlín amb l’objectiu de presentar un concepte propi i d’establir una connexió entre Barcelona i Berlín en l’àmbit de les arts visuals. El MIRA Berlín es durà a terme el dissabte 11 de juny a la Funkhaus Berlín, tot un símbol de la capital alemanya situat a l’est de la ciutat, a la vora del riu Spree.

MIRA és una plataforma única que exposa els participants a l’avantguarda mundial de l’art multimèdia. Centrat sobretot en els espectacles en directe, l’art interactiu multimèdia i el so i la tecnologia més avançats, MIRA Berlín vol convertir-se en el festival d’arts visuals i música electrònica més important de la capital alemanya. Un dia de presentacions, conferències, espectacles audiovisuals, muntatges i música.

La primera part de l’esdeveniment se centrarà en la divulgació mitjançant exposicions, classes magistrals, conferències i muntatges relacionats amb les arts visuals i la cultura digital i multimèdia. La segona part estarà dedicada a presentacions mitjançant espectacles audiovisuals i música en directe de músics de prestigi de l’escena local i internacional de Berlín i de Barcelona.

Creative Catalonia col·labora amb MIRA en la seva primera edició a Berlín amb l’objectiu de desenvolupar un esdeveniment que posi en contacte professionals de la cultura digital i també de potenciar la col·laboració entre professionals de Catalunya i Alemanya.

L’alt potencial cultural de Berlín permet centrar la proposta en les arts visuals dins el marc d’un festival de música. Alhora, MIRA Barcelona ha despertat l’interès d’un gran nombre de visitants alemanys en les últimes edicions i, especialment, de públic procedent de Berlín.

El festival dóna cabuda tant a les arts visuals com als artistes musicals. Les actuacions del MIRA Berlín destaquen per la seva frescor, ja sigui perquè els artistes presenten nous treballs o perquè mai no han actuat a la capital alemanya.

Per a més informació, consulteu el web del festival.

0 Comentaris

Deixan's la teva opinió

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.