09/06/2016
Apunta’t al Pop-Kultur Nachwuchs!
Apunta’t al Pop-Kultur Nachwuchs!

Ets un músic jove o tot just fas els primers passos com a productor, discjòquei o compositor? Vols dedicar-te professionalment a la gestió musical, treballar en una agència de representació o en la teva pròpia discogràfica o apropar la teva música al públic? Comences la teva carrera com a director, productor o periodista musical?

Si ja tens experiència en el teu camp de treball, el Pop-Kultur Nachwuchs t’ajudarà a fer un pas endavant decisiu amb les 250 places del programa d’assessorament d’enguany.

El Pop-Kultur Nachwuchs tindrà una durada de dos dies i se celebrarà el 31 d’agost i l’1 de setembre en diverses localitzacions al voltant de l’Alfred-Scholz-Platz, al barri berlinès de Neukölln. Professionals de prestigi internacional compartiran amb els participants el seu punt de vista i les seves experiències sobre la seva feina en tallers, estudis de cas i xerrades que no seran estèrils ni avorrits, sinó d’allò més participatius i interessants. Entre els col·laboradors destaquen figures com SassyBlack (exintegrant de THEEsatisfaction), el líder de Wire Colin Newman, el grup Algiers o el músic, pintor i escriptor Hendrik Otremba, del grup Messer. A més, també hi participaran la periodista cultural Nadine Lange, la música i directora Stephanie von Beauvais i el director creatiu Morris Perry, entre d’altres. Més endavant confirmaran la participació d’altres mentors.

Amb la col·laboració del Berlin Musicboard GmbH, el 2015 passat el grup català MOURN va ser a la primera edició del Pop-Kultur.

El termini d’inscripció acaba el 20 de juny. Un jurat d’experts seleccionarà els 250 millors talents i els adjudicarà aquestes places tan desitjades.

La quota d’inscripció és de 40 euros; inclou els àpats i l’accés a la Vollgutlager, el lloc de trobada dels professionals del Pop-Kultur.

» Formulari d’inscripció «

» Més informació «

Data límit: 20 de juny de 2016

0 Comentaris

Deixan's la teva opinió

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.