12/12/2016
Convocatòria a l'estand català de Babel Med Music 2017
Convocatòria a l'estand català de Babel Med Music 2017

La nova edició de Babel Med Music tindrà lloc a Marsella (França), del 16 al 18 de març del 2017. Un any més l’ICEC tindrà un estand que posa a la disposició de les empreses i professionals.

Babel Med Music és considerada la principal cita de l’ecosistema de les músiques del món a França i una de les més importants a nivell europeu.

Les condicions d’accés i d’acreditació que Babel Med Music ha establert enguany per a les “empreses filials” que s’acreditin a través de l’estand paraigua de l’ICEC són les següents:

Fins al 31 de gener del 2017: 90€ +IVA
A partir de l’1 de febrer del 2017: 100€ +IVA
*Preu per inscripció individual

La inscripció i la posterior acreditació la podeu realitzar seguint els següents 5 passos:

1. Connecteu-vos al web de Babel Med Music

2. Identifiqueu-vos via "Votre Compte" (A dalt a l’esquerra) si ja heu participat en les cinc darreres edicions no cal crear un altre compte.
Pels altres casos, cliqueu a "Créez votre compte" i creeu-ne un.

Per aquells que ja hagueu participat en una de les darreres cinc edicions, el vostre espai personal està disponible al web de Babel Med Music. Un cop hi hagueu accedit, us heu d’identificar allà on posa "Déjà enregistré?". Si no recordeu la vostra contrasenya, cliqueu a "Mot de passe oublié". Si no recordeu el vostre identificador, envieu un correu electrònic a assistant.babel@gmail.com o truqueu al +33 491 311 891.

3. Un cop s’ha validat l’identificador cliqueu sobre "Commande" a la columna de l’esquerra. Seleccioneu el nombre d’acreditacions necessàries i feu “Ajouter au panier” (icona en forma de carro de compra).

Atenció: si inscriviu 2 o 3 persones de la mateixa empresa NO heu de seleccionar l’opció "inscription pour 2 personnes" ou "inscription pour 3 personnes". Només heu d’afegir tantes inscripcions personals com persones es volen inscriure ja que el descompte només s’aplica a les "inscriptions individuelles".

4. Valideu la comanda via l’encartament a dalt a la dreta i fent un clic sobre “Commander”. Després, podreu accedir al "Récapitulatif de votre commande". En aquesta pàgina figura un encartament "bons de réductions" en el qual heu d’indicar el codi del descompte: 90CAT2017

5. Seguiu les instruccions per tal de finalitzar la comanda (Inscripció dels participants presents el 2017, elecció del mètode de pagament i confirmació definitiva de la comanda)

A l’atenció dels organismes que ja tenen un espai personal: verifiqueu que les vostres dades estan actualitzades (columna de l’esquerra > mon compte > mes adresses + mes données personnelles)

6. Un cop feta la inscripció, envieu còpia del registre a Xavier Cester: xcester@gencat.cat

 

Si teniu qualsevol consulta podeu posar-vos en contacte amb nosaltres:
- Per telèfon al 93 554 78 60 (Xavier Cester) o +33 143 250 435 (Eva Colom)
- Per correu electrònic a xcester@gencat.cat o paris.icec@gencat.cat

Data límit per poder aparèixer al nostre material de comunicació: 08 de febrer de 2017

0 Comentaris

Deixan's la teva opinió

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.