14/12/2020
Convocatòria oberta per la tretzena edició del International Youth Arts Festival
Convocatòria oberta per la tretzena edició del International Youth Arts Festival

El International Youth Arts Festival, establert l’any 2009 per Creative Youth, és un dels festivals multiarts més grans del Regne Unit per a artistes menors de 27 anys. L’objectiu del festival és proporcionar un entorn de suport als artistes de totes les etapes del seu viatge creatiu, des d’intèrprets experimentals fins als que fan el seu primer espectacle.

El festival de 10 dies acull al voltant de 200 esdeveniments a Kingston cada juliol. Aquests inclouen actuacions al Rose Theatre i al Arthur Cotterell Theatre de Kingston, un escenari gratuït de música en directe a l’aire lliure al Market Place i la processó de carnaval a la ciutat.

El Festival Internacional d’Arts Juvenils tindrà lloc del 2 a l’11 de juliol de 2021, i ja es poden presentar sol·licituds per a totes les formes d’art: teatre, música, comèdia, dansa, circ, arts visuals, cabaret... també es pot presentar sol·licitud, encara que es tingui més de 27 anys, si el projecte és dirigit a un públic jove.

Les aplicacions per al festival de 2021 es divideixen en 3 categories:

  • Interior
  • A l’aire lliure
  • Digital

Juntament amb els espais habituals, per a IYAF 2021 s’ha ampliat el programa a l’aire lliure a diversos espais exteriors. A més, es tindrà accés a alguns nous espais d’actuació no convencionals. Si se sol·licita una actuació a l'interior, s’han de tenir en compte les directrius governamentals que s’han de complir.

Per als creadors que vulguin aplicar amb un rendiment digital, podran transmetre-ho en directe a través de qualsevol de les plataformes del festival. També es podran mostrar projectes pre-gravats.

Com aplicar:

  1. Entrar a la pàgina de Eventotron
  2. Crear un compte
  3. Anar a “Festivals
  4. Trobar “International Youth Arts Festival” i emplenar el formulari de sol·licitud

La directora del festival, Petra Tauscher, i el gerent del programa, Tom Stocks, mitjançant la informació proporcionada al formulari de sol·licitud, programaran cada actuació en un lloc o espai adequats de Kingston. Si teniu algun requisit d’accés, poseu-vos en contacte amb Tom a programmació@iyafestival.org.uk per discutir un procés alternatiu de sol·licitud.

 

Data del festival: del 2 a l’11 de juliol de 2021

Data límit per enviar sol·licitud: abans del divendres 8 de gener de 2021, a les 17:00

Pàgina del formulari

Més informació

0 Comentaris

Deixan's la teva opinió

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.